Warner Bros. Discovery обяви, че Игра на тронове“ и

...
  Warner Bros. Discovery обяви, че Игра на тронове“ и
Коментари Харесай

Вдъхват нов живот на „Хари Потър“ и „Игра на тронове“

 

Warner Bros. Discovery разгласи, че „ Игра на тронове “ и „ Хари Потър “ ще получат нов живот в новосъздадената стрийминг услуга на студиото Max. 

За тези, които желаят да се върнат назад в магьосническия свят на „ Хари Потър “, закопчайте коланите, тъй като франчайзът идва под формата на сюжет на ефирен сериал, съобщи CNN.

Поредицата ще бъде „ акомодация “ на обичаните книги за „ Хари Потър “ от създателя J.K. Роулинг, която също ще служи като изпълнителен продуцент на плана. Книгите на Роулинг „ Потър “ са оповестени сред 1997 и 2007 година

Телевизионният сериал ще включва актьорски състав от свежи нови лица, които ще поемат функциите, станали известни във филмите „ Потър “ на Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт.

Очаква се сериалът да продължи невижданите 10 години с обещанието, че всеки сезон „ ще бъде достоверен по отношение на истинските книги и ще донесе Хари Потър и тези невероятни завършения на нова аудитория по целия свят, до момента в който истинските, типичен и обичани филми ще останат в основата. ”

Във Вестерос Макс ще започва втора поредност от предистории във вселената на „ Игра на тронове “, озаглавена „ Рицар на седемте кралства: Рицарят на оплитам “, основана на новелите на Джордж Р. Р. Мартин от 2013 година „ Dunk and Egg “.

Предисторията се развива век преди събитията от истинската „ Игра на тронове “, която се излъчва от 2011 до 2019 година, и ще се концентрира върху скитанията на „ двама невероятни герои “ - сир Дънкан Високия и неговият скуайър Яйце.

Разположен в ера, когато родът на Таргариен към момента държи Железния престол и загатна за последния змей към момента не е липсващ от паметта на живите, ве.лики ориси, мощни врагове и рискови подвизи чакат тези невероятни и несравними другари.

Съобщението за нова предистория на „ Тронове “ идва след дебюта на „ Къщата на дракона “ през 2022 година „ Дракон “ също е поредност от предистории, основана на гражданската война на Таргариен и се развива близо 200 години преди „ Игра на тронове “. Базиран е на книгата на Мартин „ Огън и кръв “ от 2018 година.

Датите на излизане и на двете нови поредици към момента не са оповестени.

 

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР